dijous, 7 d’octubre del 2010

Comencem a tot gas!



Amb en Musta a la II Makissada de Sils

A tot gas! Una setmana després de ser pare i dormint poc, m'animo a fer la II Makissada a Sils. Una cursa pels estanys de Sils i per un terreny molt feréstec. Pots triar la distància, i faig juntament amb en Joan i en Musta la distància de 21 quilòmetres. Per als més valents, hi havia la marató rural, i també la cursa de 10. La cursa es fa a Sils per la Diada. Un bon motiu de reivindicar el nostre esforç per seguir sent catalans. A les 8 del matí es dóna el tret de sortida i enfilem els primers corriols. Ens equivoquem seguint el primer grup de corredors, però de seguida trobem el camí. El dia acompanya i les primeres calors es comencen a notar. L'únic avituallament es troba al quilòmetre 5. No ens parem pensant que n'hi haurà més. Doncs no, és una carrera d'autosuficiència i no ho sabíem. En arribar al quilòmetre quinze, l'home del mall em visita i comença l' "ocellot" fins a l'arribada. Arribo buit de forces però content. Em bec tota la coca-cola que puc arreplegar. Resultat final: 01:41:00
Una setmana més tard, toca participar a la cursa del meu poble. Una carrera de 6 quilòmetres que combina l'asfalt i el terreny forestal. Abans de començar la cursa fem un escalfament llarg per tal de fer més quilòmetres. Un cop escalfats i estirats, quedem els atletes de l'AEF-La Selva Club Olímpic Farners a la plaça de la sardana per fer la presentació de l'equip. Hi som gairebé tots. És la segona temporada i la novetat és la fusió de l'AEF-La Selva i el Club Olímpic Farners.
Em trobo força en forma tot i dormir poc les últimes setmanes. Faig una cursa molt bona rebaixant el cronòmetre en més d'un minut. Resultat final dels 6 quilòmetres: lloc 36 amb un temps de 00:24:28! Seguim sumant!



Bon ritme!




En Joan anava primer...llàstima de fer-lo perdre!




Equip AEF-La Selva Club Olímpic Farners 2010-2011



Amb en Manel a "tot gas"