dijous, 4 de març del 2010

A tres dies de la marató de BCN

Falten tres dies per la marató de Barcelona i l'esforç ha valgut la pena. Les hores d'entrenament per aquest objectiu han arribat a la seva fi. Han sigut molts dies sortint a córrer sota la pluja, el vent i la fred. Tot això ha valgut la pena. M'agrada sentir-me bé, i córrer t'allibera físicament i mentalment. Penso que als corredors ens agrada córrer per trobar-nos millor. És un estat físic i mental que et fa més feliç. Quan et trobes rodant és un moment del dia en què pots pensar i alliberar-te de tot allò que t'angoixa. Sense anar més lluny, aquest diumenge passat vam anar a córrer la marxa de Bonmatí. Trobar-nos amb altres companys i gaudir corrent en un entorn natural com aquell no té preu. Un bon entrenament que s'acaba amb un esmorzar de pa amb tomàquet i botifarres. S'han de recuperar forces!
Ahir va ser l'últim entrenament. Vam fer amb en Joan uns 9 quilòmetres a ritme suau. Avui tocava posar-me en mans de l'Antonio. El massatge thai és increïble! T'allibera totes les tensions musculars. Ara només falta gaudir dels quilòmetres de l'asfalt de Barcelona. Salut!



El gran Chema!

1 comentari:

Francesc del TRAM ha dit...

Hola!
Molts ànims per corre la Marató de Barcelona del diumenge!
A tots aquells que vulguin anar a animar als corredors, el TRAM us porta a la cursa! En aquest enllaç podreu trobar informació sobre com es veurà afectat el servei: http://blog.trambcn.com/?p=141

GO TRAM Y GO CORREDORS!!