dimecres, 19 de març del 2008

Campionat de Catalunya de cros policies i bombers 2008

El dimecres 12 de març vaig disputar el campionat de Catalunya de cros per a policies i bombers. Vam arribar molt just per poder participar en la cursa a causa d'un col·lapse que hi havia a Barcelona. Tot i així vam fer l'escalfament des del cotxe fins a la sortida. Uf! Quin estrès! Era la tercera participació en aquesta cursa i el resultat va ser el millor de les tres últimes edicions. Vaig acabar la cursa de 10km de cros en la 53 posició i amb un temps prou bo de 00:39:13! Els meus companys d'equip, l'Albert Pérez, en la posició 74 amb un temps de 00:41:14, seguit de prop d'en Xavi Salagaray, en la posició 76 amb un temps de 00:41:35, i en Xavi Font, amb un temps de 00:46:06. Va ser un cursa molt ràpida i d'un gran nivell. La prova es disputava als voltants del castell de Montjuïc sobre un terreny força planer i ràpid ja que el terreny era molt dur. Com sempre l'organització va ser molt bona; com n'hem d'aprendre, de la Policía Nacional! De moment no tinc fotos de la cursa, a veure si els propers dies en puc aconseguir alguna. Avui toca entrenament de rodatge mitjà-llarg, uns 13-14km per seguir preparant la mitja marató de Girona del mes de maig. Apa, blogers, ja us informaré de pròximes curses. Salut!

dimecres, 5 de març del 2008

21km 097m patint molt a Banyoles

Ostres! Quin patir de cursa! Va ser una cursa atípica. Vaig sortir amb molèsties al bessó, i a mesura que anava fent quilòmetres el tendó cada vegada pitjor. En resum, vaig haver de baixar el ritme a partir del quilòmetre 10 per poder acabar la mitja. Era un patiment constant a les pujades, ja que em punxava el bessó i no podia anar a un bon ritme la segona part de la cursa. Podia haver plegat de la cursa, però sóc un murri i vaig acabar la cursa com vaig poder. El factor psicològic va ser molt important i per això mateix estic molt content. Temps final de la cursa: 01:36:53. Diuen els que tenen més mitjes a les seves espatlles que era una cursa molt dura per la quantitat de desnivells a la part final. Els companys de la feina que feien el seu debut ho van fer molt bé, l'Albert 01:45:00, en Xavi 01:46:00, en Mendo 01:53:00, en Font 02:00:00 i el sots 02:14:00. Segur que milloren perquè tenen molt de marge! Un altre col·lega de curses que va debutar és el Diego, que va fer la marató de Barcelona amb un temps molt bo 03:13:31. "Eres un campeón chaval!" El futur segur que serà fer maratons.

Ahir vaig passar pel meu físio Antonio i va posar-me la cama al seu lloc. Demà dijous a tornar a entrenar per a propers objectius. Salut!