dijous, 21 de gener del 2010

Mar i Murtra 2010 Blanes

El diumenge 17 vam fer la cursa Mar i Murtra de Blanes, un recorregut d'uns 20 km que combina el terreny planer amb constants desnivells molt forts. Hi vam trobar un fangueig que ens va deixar ben macos!Em vaig trobar molt bé durant tota la cursa i sempre reservant forces per a pròxims entrenaments. El resultat final va ser molt bo fent un temps de 01:27:43 i més de 70 quilòmetres acumulats aquella setmana. Ara toca seguir entrenant, encara que aquesta setmana, per qüestions laborals, no he pogut fer tots els quilòmetres que m'hauria agradat fer. Salut i km!

dimarts, 5 de gener del 2010

Salut i km pel 2010!



Bon any a tothom. Feia molts dies que volia escriure al meu blog però no he tingut gaire temps. El final d'any ha sigut molt intens, fent molts quilòmetres i dues curses per acabar un bon any 2009. El dia 20 de desembre, juntament amb els meus companys de l'AEF-LA SELVA, vam fer la I Ecomitja Marató de Vic. Un dia radiant però amb un fred que et deixava les cames glaçades. La sortida va ser a les 11 del matí amb una temperatura de -4! El temps de 01:31:31 malgrat la glaçada i d'una setmana amb molts quilòmetres.




Per acabar l'any 2009 vaig fer la Sant Silvestre Vallecana de Madrid. Una cursa de 10 km pels principals carrers de Madrid. Va ser una cursa sota la pluja i pedra! Quin final d'any! El recorregut era amb lleugera baixada i podies fer una bona marca, però els dos últims quilòmetres se'm van fer molt durs per la pujada. Temps final 00:40:41! Un cop acabada la cursa vaig tornar cap a l'hotel rodant tranquil·lament sota la pluja. Vaig quedar ben glaçat!