dimarts, 29 de setembre del 2009

Associació Esportiva Farners-La Selva






Ja tenim una nova entitat esportiva al nostre poble. L'Associació Esportiva Farners-La Selva neix de la unió de l'Esquí Club la Selva i l'atletisme popular. De moment ja som una dotzena de corredors populars amb diferents objectius. El més important és fer pinya, per poder anar a fer curses plegats i entrenar junts sempre que puguem. Tothom que vulgui pot venir a formar part de l'AEF-LA SELVA!
Us penjo unes fotos de la cursa popular que es va fer el 20/09/09 a Santa Coloma de Farners. El recorregut era el mateix de cada any. Combinava l'asfalt amb camins de terra per la zona del parc de Sant Salvador, Balneari, Casa Xifra i l'avinguda Salvador Espriu. En total, poc més de 6km (00:25:50) que es van córrer a un ritme molt ràpid. Aquestes curses són massa ràpides per mi! Aniria bé un recorregut diferent per zones més forestals. Salut i km!

dimecres, 16 de setembre del 2009

Cursa de la Diada! Makis amb 7



El divendres 11, diada nacional de Catalunya, tocava fer la I Cursa de la Makissada. Com a bon patriota, em vaig calçar les vambes i cap a Sils. Una manera especial de reivindicar la nostra identitat catalana. A les 8, sortida des del pavelló de Sils cap a diferents paratges naturals de les rodalies del poble. Una cursa molt maca i dura a la vegada. Podies escollir de fer la cursa de 10 o 20 km. En el meu cas vaig fer la de 10km. Encara és massa aviat per fer tirades tan llargues. Temps total de 00:44:04, un temps força bo pel terreny irregular. A l'arribada: un bon entrepà, fruita i beguda servit per les famoses cuineres de Sils. Felicito els Makis amb 7 per la bona organització! Sou uns cracs JR!