dimarts, 30 de juny del 2009

1/2 IRONMAN DE SUÏSSA





No us espanteu, no sóc jo el que ha fet un Ironman. Fa dues setmanes, un bon amic, en Diego Cuadrado, va debutar en el seu primer 1/2 Ironman a la localitat de Zurich. Un triatló de llarga distància que consistia a fer 1.9 km nedant, 90 km en bici de carretera i 21 km corrent. El parcials van ser molt bons, amb un temps final de 5h 05 minuts. Quin "crack", aquest nano de Valladolid! jejejej! Diego, disfruta d'aquest objectiu realitzat i ànims per a pròxims objectius com l'IRONMAN llarg.
Jo continuo fent entrenaments de manteniment per a pròxims objectius de la temporada que ve.
Us poso unes fotos de l'Ironman de Zurich. Salut!

dilluns, 15 de juny del 2009

Córrer per les deveses de Salt!

Hola a tots! El dia 5 i 7 de juny tocava fer les curses a la localitat de Salt. Les dues curses es feien per les deveses de Salt, un paratge natural increïble! El divendres va ser organitzada pels companys de la policia local de Salt. Ens hi vam trobar molts policies i atletes de força nivell per fer una cursa d'uns 7,5 km. Aquesta cursa cada vegada va a més, i això que es fa un divendres laborable! El resultat va estar prou bé després de la lesió: 00:31:12, amb una calor asfixiant!
El diumenge tocava fer 9 km, part d'aquests per les deveses de Salt. La cursa era organitzada per Esports Parra i el Mercataventura de Salt. Va ser una cursa molt ràpida, en què em vaig trobar força millor que el divendres i fent els gairebé 9 km,(8,5 km del Garmin) amb un temps de 00:36:12. Les dues curses de Salt van ser gratuïtes, amb esmorzar, sorteig de material esportiu i una samarreta tècnica molt guapa! Hi hauria d'haver més curses com aquestes.
Aquesta setmana passada un "pal" per entrenar ja que tenia un "horari" tarda-nit. Vaig sortir tres dies a córrer a les 15.30 de la tarda i va ser de bojos! La calor era asfixiant per sobre de 30 graus. Això o res, de mica en mica em van cremant aquests flipats!
Salut!