dilluns, 17 de novembre del 2008







Fotos de l'arribada amb els runners gironins!

divendres, 14 de novembre del 2008

Pels meus...!


QUIN PATIR... PERÒ PELS MEUS...!

Va ser un cap de setmana per oblidar... La nit anterior va ser fatal en un hostal de pena i vam tenir problemes per esmorzar al matí abans de la cursa. En fi, que vaig poder acabar la cursa però amb molts problemes físics.

Tot va començar prou bé els primers sis quilòmetres, però vaig haver de parar tot just començar el port de muntanya de Gainxiruzquieta. Una forta rampa al panxell de la cama esquerra. Em pensava que havia tingut un trencament de fibres. Em va passar pel cap abandonar la cursa, però vaig tornar a corre coix. Vaig poder continuar per acabar la cursa sempre anant per sota de les meves possibilitats. El ritme era força bo tot i tenir la lesió. El temps final va ser de 01:34:31 en 20km 200m. Un altre any serà per poder fer un temps millor! Ara toca preparar-se per fer la meva primera marató de Barcelona el mes de març. Tot un repte que comença la setmana que ve. L’objectiu és acabar la marató, ni més ni menys! Apa, runners, salut!

dijous, 6 de novembre del 2008




Ei, antuans! Queden 3 dies per a la Behobia. En tinc moltes ganes! Els entrenaments ja s'han fet i aquesta setmana he fet bondat per problemes als bessons. Sort del físio! Us explico la cursa la setmana que ve. Com diuen els bascos, "Inoiz ez bezala egingo duzu korrika", que vol dir: corre com mai ho has fet abans! Gora Euskal Herria!


Agur!




Buti