dijous, 25 de setembre del 2008

Cursa de la Mercè (Barna)

He començat fort aquest principi de temporada amb les curses. El diumenge 21 vaig fer juntament amb en Xavi Fraile la cursa de la Mercè. Un recorregut urbà pels carrers de Barcelona amb arribada a les fonts de Montjuïc. En Xavi va sortir amb els dorsals del davant. Jo vaig sortir en un segon calaix juntament amb un company de feina que em vaig trobar i que té un gran nivell, en Toni. L'objectiu era baixar dels 44 minuts ja que estem al començament de la temporada i no ens podem "cremar". L'objectiu d'en Toni era de baixar dels 42 minuts i vaig anar fins el quilòmetre set al seu ritme. A partir d'aquí em va deixar uns metres i vaig fer la meva cursa. Va ser un bon referent per anar a un bon ritme. Temps final del recorregut (10km 470metres) de 00:43:48! Un bon resultat si mirem el pas del 10km en un temps de 00:41:52. En Xavi va fer un bon resultat fent poc més de 40 minuts. Decebut per l'organització ja que no van calcular prou bé les distàncies i la cursa va ser més llarga. L' entrega de les nostres bosses un desastre! A veure si us puc penjar alguna foto de la cursa! Ara toca seguir entrenant per la Behobia-San Sebastián del proper mes de Novembre. Abans farem la cursa del carrer nou de Girona. Agur!

dimecres, 24 de setembre del 2008

Cursa popular de Santa Coloma de Farners

El diumenge 14 de setembre vaig fer juntament amb alguns companys de la colla i algun amic més la cursa popular de festa major del poble. Una cursa molt ràpida ja que era d'uns 6km 360 metres aproximadament combinant el cross i l'asfalt. L'organització va estar molt bé, però s'hauria de modernitzar amb cronometratge electrònic (xip) encara que la cursa sigui molt popular. Vam sortir en Salva, en Quim i jo molt ràpids els tres primers quilòmetres, baixant dels 4 minuts. Anàvem tots tres junts però jo començava a notar el ritme tan ràpid d'una cursa curta. En el quilòmetre 4 en Salva i en Quim em van deixar uns metres a l'altura de l'escola forestal. Vaig seguir al meu ritme per no perdre tant de temps al final de la cursa. Vaig arribar per darrere d'en Salva i d'en Quim a uns 150 metres aproximadament fent un temps força bo de 00:26:02, a una mitjana de 00:04:06 el quilòmetre. En Salva i en Quim, molt ràpids amb un temps de 00:25:34 i 00:25:36, respectivament. A veure si us animeu i feu alguna mitja!

Comença la pretemporada!

Hola a tots. Ja torno a ser aquí amb algunes curses populars que he començat a fer. L'estiu ha sigut molt bo, m'he dedicat a descansar i a mantenir una mica la forma fent rodatges més curts, ciclisme de carretera i fent el "peixet" en alguna caleta de Menorca. M'ha anat molt bé aquest parèntesi un cop acabada l'última mitja marató de Girona. Crec que estic madurant com a runner i qui sap si el futur pot ser alguna triatló. Tot dependrà del temps que si pugui dedicar. Anem per feina: el final de temporada vaig fer l'última cursa juntament amb els companys de feina a la II cursa de la policia de Salt. Va ser molt maca, ja que es feia per dins les deveses de Salt, terreny forestal i de fang perquè havia plogut la nit abans. En acabar, pa amb tomàquet, botifarres, maduixes i begudes isotòniques. El temps final va ser força bo: 00:31:19 en 7km 500metres.