diumenge, 27 d’abril del 2008

Cursa ciutat de Girona Esports Parra.

Ei runner´s!

La cursa del passat 13 d'abril va ser molt ràpida per dins de Girona. El recorregut era molt pla i d'una distància de 10 quilòmetres. No vaig tenir molt bones sensacions ja que em trobava ben adormit de cames, tot i això vaig fer un bon temps, 00:40:52 a un ritme de 4 minuts 6 segons el quilòmetre. El meu company d'equip i amic José va fer el mateix temps i vam arribar junts. Un bon temps, crack! Potser va ser la primera vegada que vam arribar amb atletes de més nivell. Posició: 124 i 125 d'un total de 1.000 inscrits.

Foto de grup un cop finalitzada la pujada als Àngels

dimecres, 9 d’abril del 2008

PUJADA ALS ÀNGELS

El diumenge 30 de març vaig disputar la pujada al santuari dels Àngels. Va ser una cursa sense planificar. El recorregut era sempre en pujada i per pistes forestals, vaja, una cursa de muntanya. Era la primera vegada que disputava una cursa d'aquestes característiques i va ser molt dura. La distància era d'uns 9km 300m aproximadament si agafaves les dreceres correctes i no et perdies. El temps final va ser de 00:50:36 en la posició 82. Gens malament per ser la primea vegada i pensant en la baixada com a entrenament. Total del recorregut de Girona-Santuari dels Àngels-Girona: 20 km aproximadament. En Marc Real, en David Fajula, en Josep Garcia i en Guillem Juánes van ser els companys de cursa. La lluita continua per saber qui pagarà el sopar a final de temporada! Com podeu veure, els entrenaments van molt bé encara que tingui molèsties al genoll dret. Espero estar al 100% per a la mitja marató de Girona l'11 de maig. A veure si puc posar alguna foto els propers dies de la pujada als Àngels. Salut!