dilluns, 21 de gener del 2008

FALTEN 15 DIES PER A LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS


Bones, xavals! Queden 15 dies per a la mitja marató de Granollers i s'ha d'acabar d'entrenar per arribar en les millors condicions possibles per no patir tant a la cursa. Aquesta setmana és l'última d'entrenaments forts. Arribo una mica faltat d'entrenament per a la cursa; les causes són les vacances de Nadal i molta feina. En fi, espero estar a un bon nivell i fer una bona cursa. Crec que puc baixar de 01:40:00, els entrenaments són bons i començo a tenir força quilometratge. Bé, ja us informaré com ha anat la cursa i els entrenaments dels últims dies; espero que el refredat vagi marxant. Salut!
Foto Behóbia-Donosti

divendres, 18 de gener del 2008

Sant Silvestre 2007, l'última cursa de l'any 2007!


Un grup molt maco de veterans!
Un bon final de temporada 00:24:04!



Arriba l'última cursa de l'any, la Sant Silvestre de Riudellots. Una cursa de 6 km que es fa a un bon ritme i amb una bona participació d'atletes i corredors. El temps final és bo: 00:24:04. Gairebé vaig fer tota la cursa junt al meu amic i company del Geieg Arcadi, va ser un bon referent. En Guillem anava a un ritme molt fort davant nostre, llàstima que va haver de deixar-ho per culpa d'una llaga en un peu, ànims màquina! En José i en David van arribar darrere nostre; en David sortia d'una lesió i un fort refredat, segur que estarà fort aviat, i en José va progressant molt bé i segur que estarà a un nivell molt bo. En fi, una bona jornada atlètica junt amb els veterans del Geieg i alguns companys de feina. Ara toca descansar uns dies a París amb la Maria. Fins aviat!

Canvi de rumb, no s'ha pogut fer el Puigmal

Un moment de descans

La Conchi i en Mendo fent el calamar, jejeje!




Inici de la caminada a Queralbs




El 4 de desembre del 2007 no es va poder fer el cim del Puigmal, el pic més alt de les comarques de Girona per les condicions climatològiques. Vam decidir deixar-ho per un altre dia, ja que la muntanya estava emboirada i havia nevat. Era perillós. Es va trobar un petit remei i "els calamars" vam fer la caminada de Queralbs a Núria.